Draag bij aan gelijke leerkansen voor ieder kind

Vindt u het, net als de Happle Foundation, ook belangrijk dat ieder kind de kans krijgt om zich optimaal te kunnen ontwikkelen in het onderwijs? Dan kunt u ons steunen door middel van een donatie. Dit waarderen wij enorm!

Groot of klein, elk bedrag is welkom. Zo zorgen we er samen voor dat alle kinderen, ongeacht hun financiële situatie, thuis de juiste middelen hebben om hun huiswerk te maken en zich verder kunnen ontwikkelen.

Van het geld dat u doneert krijgen deze gezinnen een laptop, besturingssoftware, een Office licentie en/ of randapparatuur zoals een muis en een webcam.

Update: Vanaf nu is het ook mogelijk om maandelijks te doneren. In het formulier kiest u maandelijks doneren, vul al uw gegevens in (dit is verplicht), vul een bedrag in dat u maandelijks wil doneren en het betreffende bedrag zal iedere maand worden afgeschreven op de datum dat u zich heeft aangemeld via dit formulier. Wilt u eenmalig doneren? Dan kan dat ook nog steeds. In plaats van maandelijks doneren kiest u dan eenmalig doneren.
Wilt u stoppen met maandelijks doneren? Dan stuurt u een e-mail naar foundation@happle.it met het verzoek om uw abonnement stop te zetten. Wij zullen uw abonnement vervolgens per direct stop zetten.